iRobot Roomba i7 +

iRobot Roomba i7 + är en uppgraderad robotdammsugare som bland annat tömmer sin dammbehållare själv, har en avancerad navigering och mycket kraftfull prestanda. Det är helt klart en av de robotdammsugare som är mest avancerad hittills. Den är dessutom snygg att ha ståendes någonstans i hemmet och smälter in i den övriga inredningen med sin moderna design. iRobot är en populär tillverkare av robotdammsugare och det här är deras mest uppgraderade och innovativa variant hitintills.

Skräddarsydd städning

iRobot Roomba i7 + skräddarsyr din städning på allra bästa sätt med sin nya teknologi. Den kan till exempel städa specifika rum i ditt hem, då den har en innovativ Imprint™ Smart Mapping-funktion som gör att den kan memorera hur ditt hem ser ut. Därför kan du välja exakt vilka rum som ska städas och när de ska städas. Den kan dessutom komma ihåg över tio våningar eller hus i sitt minne, så du kan även använda den i till exempel sommarstugan.

Du kan även namnge rummen och sedan använda dig av röststyrning för att aktivera den. iRobot Roomba i7 + är faktiskt den enda robotdammsugaren som kan känna igen och städa specifikt namngivna rum med hjälp av röststyrning. Den känner dessutom skillnad på kök och vardagsrum. Det är helt enkelt en mycket smart dammsugare som fungerar perfekt att styra med sin app, välj bara var och när den ska städa så gör den det åt dig.

Perfekt för dig med husdjur

iRobot Roomba i7 + är perfekt att använda när du har husdjur i ditt hem, då den är bäst på att suga upp husdjurspäls. Den har ett 3-stegs system för rengöring som gör att den lyfter, suger och filtrerar smutsen, både den som syns och den du inte kan se med blotta ögat. Den har också ett mycket effektivt filter som samlar upp 99 procent av de allergener som kommer från pollen, dammkvalster, husdjurspäls och mögel.

iRobot Roomba i7 + har även en mycket hög sugstyrka och uppsamlingsprestandan är kraftigt förbättrad jämfört med tidigare robotdammsugare från företaget. Den justerar dessutom höjden på sitt rengöringshuvud så att den alltid är i kontakt med golvet, på så sätt kan du vara säker på att den alltid städar på bästa sätt. Den har faktiskt två dammuppsamlare, vilket gör den väldigt effektiv. Den navigerar även enkelt och kommer ihåg var den redan har rengjort.

Självtömmande robotdammsugare

iRobot Roomba i7 + sköter dammsugningen från början till slut helt på egen hand, den tömmer till och med dammbehållaren själv. Den åker själv tillbaka till basen och tömmer sin dammbehållare och basen i sig kan rymma 30 fulla dammbehållare, så du behöver inte tänka på tömning eller sådant på flera veckor. Det är någonting som är väldigt välkommet och hjälpsamt i dagens stressiga vardagar med jobb och allt som ska fixas med familj och liknande.

Med en iRobot Roomba i7 + kan du helt enkelt spara tid som du kan lägga på roligare saker än dammsugning. Även om du ändrar om hemma kommer den att märka det då den använder sig av visual localization. Det är helt enkelt en väldigt bra robotdammsugare som kräver väldigt lite underhåll. Allt du behöver är egentligen att lägga städschemat i appen så städar iRobot Roomba i7 + helt enkelt de rum du vill när du vill.

Sammanfattning

iRobot Roomba i7 + är en uppgraderad robotdammsugare med många hjälpsamma funktioner. Du kan skräddarsy din städning genom att namnge rum, den fungerar perfekt för att städa upp husdjurspäls och den tömmer själv dammbehållaren när det är dags. Dessutom är robotdammsugaren snygg och kan med fördel stå framme utan att störa inredningen. iRobot Roomba i7 + är perfekt för allergiker då den tar upp ungefär 99 procent av allergener från exempelvis dammkvalster och husdjurspäls. Den här dammsugaren bidrar sannerligen till ett modernt liv.

adminy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Amazon Echo

Wed Aug 7 , 2019
Amazon Echo, ofta känd som “Alexa”, är en smart-högtalare som är utvecklad av Amazon. Högtalaren kopplar sig till det röststyrda assistans-programmet Alexa, som med vanligt talspråk kan kommunicera med sin omgivning. Genom att tala till högtalaren kan du få den att utföra olika funktioner, såsom att sätta på radio, streama […]

You May Like