Foodora Stockholm

Med Foodora får du den bästa maten i Stockholm levererad till din dörr inom 30 minuter. Allt som är krävs är ett knapptryck från din smarttelefon och sedan är beställningen på ingång! Foodora erbjuder ett brett urval med Stockholms hetaste restauranger och har allt från pizza till sushi och grekiskt. Det finns något för alla tillfällen helt enkelt.

Foodora har växt sedan uppstarten och allt fler restauranger väljer att ansluta sig till tjänsten. Det är ett smidigt sätt för restauranger att nå ut till potentiella kunder som annars inte skulle ha ätit på restaurangen. Genom att integrera Foodora i tjänsten når matställen ut till fler människor och kan erbjuda fler serviceorienterade alternativ som upphämtning och utkörning.

Enkel beställning med Foodora

Allt du behöver för att komma igång är ladda ned Foodora-applikationen på din smarttelefon eller surfa in på Foodora.se och skriva in din adress så listas alla restauranger i din närhet som erbjuder upphämtning eller utkörning. Klicka på en restaurang i listan och välj en meny som passar dig; gå till kassan och genomför betalningen – sedan är det klart!

Om du vill använda en smarttelefon är det rimligast att ladda ned Foodora-applikationen från App Store eller Google Play, eftersom appen är mer anpassad för en upplevelse på smarttelefoner. När du öppnar Foodora-appen och bekräftar din plats listas alla restauranger precis som i föregående stycke. Klicka på en restaurang som tilltalar dig och välj en meny. Gå till kassan och betala – smaklig måltid!

Om företaget

Foodora är ett internationellt företag som grundades 2014 och har sedan dess etablerat sig i flera länder bland annat Danmark, Norge, Finland och Kanada. Med över 9000 samarbeten med restauranger världen över har Foodora blivit en stor aktör inom utkörning av mat. I Sverige har Foodora etablerat sig i sex områden: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Lund och Solna- och Sundbyberg.

Foodora prioriterar din integritet med hög säkerhet för att hålla dina privatuppgifter säkrade; att bygga långsiktiga relationer med kunden baserad på pålitlighet är ett av huvudmålen hos Foodora. Företaget ämnar utveckla den bästa upplevelsen vare sig du använder dig av deras webbsida eller applikation, med det sagt håller de trofast vid att hålla din integritet säker i deras tjänster.

Foodora har något för alla

Foodora tillhandahåller en bred förbindelse mellan hundratals av restauranger och vare sig du är sugen på snabbmat eller något finare finns det något för dig att hämta. Det kan låta svårt att bestämma sig i ett så stort utbud, men oroa dig inte; varje restaurang betygsätts från ett till fem baserat på kundens upplevelse gällande pris och smakupplevelse.

Om du är en finsmakare och vill ha något mer premium, så hittar du det också i Foodora. När du skrollar ned i listan skyltas restauranger med ordet premium, vilket gör det enkelt för dig att veta vilka som erbjuder det där lilla extra- du slipper också ödsla dyrbar tid på att klicka in dig på varje enskild restaurang för att bekräfta detta.

Snabb leverans inom 30 minuter

När du har gjort en beställning efter ett avslutat arbetspass och känner att magen kurrar vet du att maten kommer vara hemma hos dig inom 30 minuter. Det är en trygghet att veta att maten kommer stå på bordet när du kommer hem, och vill du krydda till det där lilla extra kan du beställa från en mer exklusiv restaurang- om du så önskar.

När det passar dig

Du kanske känner till ett ställe som du brukar passera förbi, som väckt din nyfikenhet, men läget har aldrig passat och efter jobbet har du inte haft energin att göra en beställning? Lyckligtvis kan du med Foodora, titta igenom menyn i godan ro och göra en upphämtning som du sedan hämtar upp på vägen hem. En belöning efter en hård arbetsdag.

adminy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Hiku

Wed Aug 7 , 2019
Lösningen på vanliga irritationsmoment i vardagslivet Har du någonsin tagit dig hela vägen ut till affären och tillbaka på en regnig kväll efter jobbet, trött och stressad av en lång dag, men i triumf när matkassarna dimper på köksbordet bara för att få höra, “Kom du ihåg att köpa mjölk?” […]

You May Like